Sever - jug (Kuzey Guney)

Written By Admin on уторак, 28. август 2012. | 17:33

Nova turska serija “Sever-Jug” (“Kuzey Guney”) koja će se od početka septembra prikazivati na TV Pink preti da po popularnosti potuče i “Sulejmana Veličanstvenog”! U Turskoj ovaj serijal u kojem glavne uloge tumače Kivanc Tatlitug i Bugra Gulsoj, ima rekordnu gledanost, jedini je projekat gledaniji od Sulejmana, a zanimljivo je da je scenario zasnovan na priči “Čevdet i njegovi sinovi” nobelovca Orhana Pamuka!

U centru pažnje su dva brata, Sever i Jug. Kivanc Tatlitug, koji je publici poznat po ulogama u TV serijama „Ljubav i osveta“, “Zabranjena ljubav” i “Gumuš”, igra Kuzeja (Sever na turskom) dok Bugra Gulsoj (“Izgubljena čast”) glumi Guneja (Juga). Braća su potpuna suprotnost: Sever je nepredvidiv, divalj i uvek spreman na tuču, dok je stariji Jug miran i stidljiv dečko, a i odličan đak. Naravno, stvari se menjaju kada se u njihov komšiluk doseli fatalna Čemre (igra je Ojku Karajel) u koju se obojica zaljubljuju.

Sever je van sebe od ljubomore kada sazna da je Jug smuvao Čemre. Međutim, nesrećnim sticajem okolnosti njih troje učestvuju u saobraćajnoj nesreći u kojoj gine čovek. Iako je Jug vozio kola, Sever preuzima krivicu na sebe i odlazi u zatvor na tri godine. Nakon izdržane kazne vraća se porodici-.

Ova fantastična serija uspela je da osvoji sve generacije u Turskoj i postane najgledanija. Od 3. Septembra počeće istovremeno emitovanje u 22 zemlje sveta, među kojima je i TV Pink za Srbiju.

POSLEDNJA EPIZODA OBORILA REKORDE GLEDANOSTI U TURSKOJ

Gledanost poslednje epizode prvog ciklusa serije „Sever jug“ koja je prikazana ove godine u Turskoj u terminu oko 21 sat opustošila je ulice u širom ove zemlje. Poslednja epizoda legendarne serije zalepila je gledaoce za male ekrane i oborila rekord gledanosti. Počela je u 21:00 a završila se u 23:20, a uz male ekrane sve vreme ostalo je 81.3 posto gledalaca. Prethodni rekord iznosio je 73.7%.

- Izgleda da je ljubav ta koja prodaje najvise karata. Ovo je bila serija za sve generacije - rekla je rediteljka serije.
Share this article :

1 коментар:

  1. Nikakva serija, tipično Turska serija duga dosadna, tek od 67-68 epizode može se reći da je malo zanimljivija mada i tad je bila dosadn , ali sam radi Serhata Teomana malo gledala jer njegovim dolaskom bilo je nešto bolje, ali ipak dosadna tipično Turski a da je Ojku Karajel fatalna bože daleko od tog. Obična mala devojka .Ne treba preteravati u nekim stvarima.

    ОдговориИзбриши

Najčitaniji tekstovi:

Čitaoci

 
Подршка: Creating Website | Johny Template | Mas Template
Proudly powered by Blogger
Copyright © 2011. Turske serije online - Сва права задржана
Идеју за дизајн смо добили од Creating Website у сарадњи са Mas Template